Vecka 13 (12+3)

Jag är gravid igen där av allt illamående och förstoppningar och gud vet vad!
(Ääääälskar att va gravid...)

Så nu blir lilla monstret storasyster i mitten av Juni <3

3 kommentarer

Heidi

02 Dec 2014 12:19

Vet du vad? Oh my god! Jag gissade nästan att du var det med tanke på dina senaste inlägg, men vågade inte fråga ifall jag skulle ha fel. Och jag skulle ha kunnat säga bara för ett par dagar sen, att vet du vad, jag med!! Haha, och vi är t.o.m i samma vecka. MEN, jag tror jag fått missfall... Började blöda sen några dagar tillbaks och har haft mensvärks känsla i magen. Tyvärr har jag inte kunnat kolla upp det ännu, skulle till en läkare idag, men det blev avbokat för hon var sjuk. Så nu ska jag imr istället. Så synd, är i vecka 12 och skulle gått på mitt första ultra på torsdan. Men ja, tror verkligen det är missfall... Men grattis till dig, vad kul!! Hoppas allt går bra!!

Svar: Åh så kul och grattis men så tråkigt om det är nu missfall, hoppas att det bara är nån dum mellanblödning. Fick två såna i början + att gravtestet var negativt två gånger :/ Hoppas du får kollat upp det imorgon, ska tänka på dig!!!
Jag är inget fan av att vara gravid sjukt jobbigt och tungt. Mår konstant illa och kräks men hoppas hoppas de vänder den här graviditeten! Men resultatet har ju varit fantastiskt så då är det värt det!
Denise

Heidi

04 Dec 2014 12:08

Tyvärr var det missfall här... Men men, som tur får man ju nya försök.

Ville ni ha såhär nära åldersskillnad mellan syskonen?

Svar: Åh så tråkigt men det kommer nya chanser <3Först tänkte jag aldrig mer bli gravid då jag hatar det här med att vara gravid men sen kändes det mer och mer själviskt mot Felicia för vi vill ju att ha hon ska få syskon. Sen då hade jag inte orkat att gå tillbaka o jobba 100% just nu så då tänkte vi att lika bra att köra på. De tog ju lite innan vi blev gravida första gången. Sen blir det ju nästan 2års skillnad och tror det är en bra ålderskillnad :)

Men ska ALDRIG mer bli gravid får stanna vid två barn haha
Denise

Heidi

06 Dec 2014 20:40

Ok..Ja, jag vill också gärna ha 2-2,5 års åldersskillnad, så förhoppningsvis tar det inte alltför länge före jag e gravid igen.. Hoppas kan man ju alltid. Jag hade tur o mådde väldigt bra med Minea, hade inget illamående eller så. Sen blev vi gravida direkt med henne och även med detta som tyvärr slutade i missfall. Så på nåt sätt får det mig ändå att vara mer tacksam för allt nu. Man inser ju bättre hur skört allt faktiskt är och att det är ganska mycket som ska klaffa för att det ska bli ett barn.Förstod ju det förstås innan, men allt har ändå hittills gått så enkelt o varit så lätt så ja, du kanske förstår vad jag menar.. Hoppas så gärna på ett syskon till Minea snart. Lycka till med din graviditet!! :)

Svar: Ja jag är verkligen tacksam att jag blev gravid igen och att det där lilla pyret i magen värkar storm trivas även om jag inte gör det :P Får hoppas att du blir gravid snart igen :) Tror syskon är bra och ålderskillnad spelar väl ingen större roll så, så syskon kommer när dem kommer till Minea :)
Denise

Kommentera

Publiceras ej