Detta kollage får summera 2016, jag tog körkort som är en av det stora milstolparna även att jag fick ett jobb efter min mammaledighet sen att vi var på inte ett utan två bröllop och dessutom en massa mys med mina underbaraste <3
 
Jag fråga Tommy vad han tyckte vad som var bäst med 2016 och det tog inte många sekunder innan han svara - När niklas börja sova!
Och de har han alldelse rätt i! Det var ett år som vi kämpa med den där sömn med vår lille grabb men efter ett givande samtal på en annan bvc, så kämpa vi och de vände! :)
Och det stor med Flisan hände inatt, hon sov en heeel natt utan sin j*kla napp! Detta gott folk är ett under, som vi har kämpat att få henne att försöka sluta med den där nappen men så inatt var första natten utan den!
 
Jag hoppas att 2017 bjuder på betydligt mindre sjukdomar än vad 2016 gjorde, de senaste 3 månader har sjukdom på sjukdom avlöst varandra men nu hoppas jag att vi har fått rättsida på det hela och kan andas in ny luft och energi :)
 
 
I eftermiddag gjorde jag det, jag färga håret rosa/lila har haft färgerna hemma länge men inte vågat mig på det men nu efter dessa två veckor med noll ork kände jag att 2017 får starta med färg och sprak, sagt och gjort nu är det rosa och hade en dotter som titta på med stora ögon när jag färga och höll på :)
 
Gott Nytt År På Er Alla!